Празнични аутомобили

27.01.2022.

По своја три црвена Fiat 500 L Cross аутомобила из празничних Бинго кола стигли су наши срећни добитници из Чачка, Лазаревца и Каравукова.

„Укућани воле Греб Греб срећкице, али ја цео живот играм само Бинго и маштам о добитку. Моја ћерка је пре неколико дана положила вожњу, а она је та која је проверила листић и јавила ми да смо добили ауто“ – започела је своју причу Сања Бојовић (44) из Чачка.

Подршку на додели аутомобила пружио јој је кум док је остатак породице са нестрпљењем чекао да ауто довезу у Чачак.

Горан Величковић (31) из Каравукова по свој аутомобил дошао je са вереницом Мирјаном.

„Морам да признам да сам ја повремени играч, али овај пут је моја девојка инсистирала да одиграм Бинго. Нама двома је овај ауто идеалан поклон за почетак заједничког живота“ – открио нам је Горан.

Његова вереница Мирјана је додала да је она та која не пропушта наше игре на срећу: „Ја играм и Лото и Бинго и то свако коло, и то није све – тачно имам план како ћу потрошити освојени новац, коме ћу прво јавити, како ћу се радовати. Чврсто верујем у то да сам ја ваш следећи добитник.“

У породици Душана Димитријевића (42) из Лазаревца вест о добитку је била само једна у низу срећних вести: „ Мој деда је 1963. године освојио премију на тадашњим лозовима, потом смо 1991. освојили Yugo Floridu на играма на срећу и ево сада још један срећни аутомобил у нашој породици.“

Овога пута су њих троје били срећне руке, следеће добитнике очекујемо већ у наредном Бинго извлачењу.

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: