Празници у Лутрији

30.12.2021.

Дан пред дочек нове 2022. године са широким осмехом и три нова Hyundai Tucson џипа сачекали смо прве срећне добитнике из 100, 101. и 102. Лото специјалног кола.
Срећни градови у које ће одвести своје нове аутомобиле били су Велико Градиште, Београд и Бачки Карловац.

„Од 24. марта 1980. године играм Лото и то систем од девет бројева. Међутим, овај пут сам одиграо бројеве у које сам уврстио датум рођења моје унукице Данице. И она ми је била талична“ – открио нам је Миладин Ђукић (65) из Београда.
Небојша Пантовић (56) из Банатског Карловца дошао је са својом мезимицом Маријом по аутомобил: „Марија је напунила 18 година и наговарам је да полаже вожњу. Ово ће јој бити одличан мотив.“

Породица Пантић из Великог Градишта открила нам је да су љубитељи бренда Hyundai те је радост за освојени аутомобил још већа. 
„Ја сам тај који игра Лото и не прескаче ниједно коло, међутим моја супруга је проверила листић и видела да имамо добитак. Радост у породици је велика, а аутомобил ми је дошао као поклон од Лутрије за мој 50. рођендан, који је 5. јануара“ – са нама је срећу о добитку поделио Слађан.

У Државној лутрији Србије су празници кренули мало раније, али већ у првим данима нове године очекујемо нове срећне добитнике из наредних специјалних Лото кола.

 

Детектовали смо стару верзију интернет претраживача која није подржана.

Молимо вас да инсталирате последњу верзију интернет претраживача: